Armenian cuisine presented in Kabardino-Balkaria (photos)

On November 3, an exhibition/taster of national dishes of ethnic minorities residing in the Republic of Kabardino-Balkaria was held with the participation of the Armenian community, report Hayern Aysor’s sources.

Representatives of the Armenian community presented Armenian national dishes (dolma, kufta and gata) with dignity.

Let us add that the exhibition/taster was also of a benevolent nature. After the event, the national dishes were sent to the local orphanage and nursing home after the event.

Կաբարդինո-ԲալկարիայիԿաբարդինո-Բալկարիայի1Կաբարդինո-Բալկարիայի2 Կաբարդինո-Բալկարիայի3Կաբարդինո-Բալկարիայի4Կաբարդինո-Բալկարիայի5 Կաբարդինո-Բալկարիայի6Կաբարդինո-Բալկարիայի7Կաբարդինո-Բալկարիայի11 Կաբարդինո-Բալկարիայի12Կաբարդինո-Բալկարիայի13Կաբարդինո-Բալկարիայի9

Scroll Up